Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Στις 9 και 10 Μαΐου το 8ο Travel Trade Athens

Το Travel Trade Athens, η κορυφαία Business – to – Business (B2B) διοργάνωση για τη στοχευμένη προώθηση της πρωτεύουσας στην παγκόσμια τουριστική αγορά, δίνει στις 9 και 10 Μαΐου το 8ο ραντεβού του στην Αθήνα, προσφέροντας μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες συνάντησης στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η διοργάνωση υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (This is Athens – Convention & Visitors Bureau) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Ευρώπης (European Tour Operators Association – ETOA).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του Travel Trade Athens, έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 500 εκπρόσωποι διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων από 35 χώρες και έχουν καταγραφεί περισσότερες από 16.000 B2B συναντήσεις.

Ύστερα από την επιτυχημένη υβριδική διοργάνωση του 2021, το Travel Trade Athens επιστρέφει φέτος στην αυθεντική του μορφή, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το 8ο Travel Trade θα φιλοξενήσει στην Αθήνα 70 διεθνείς εκπροσώπους κορυφαίων τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, επαγγελματίες του κλάδου διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων από τις βασικές αγορές – στόχους της Ευρώπης, της Βρετανίας και της Βόρειας Αμερικής, καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους του διεθνούς τουριστικού Τύπου.

Αντίστοιχα, συνολικά 100 εκπρόσωποι αθηναϊκών τουριστικών επιχειρήσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση.

Στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών δεσμών και η αποτελεσματική προβολή της Αθήνας ως κορυφαίου, βιώσιμου και ασφαλούς τουριστικού προορισμού στη νέα εποχή.

Στο πρόγραμμα της διοργάνωσης θα συμπεριληφθεί για 2η συνεχή χρονιά, εκπαιδευτική ημερίδα, ειδικά σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες της αθηναϊκής αγοράς, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων και της ΕΑΤΑ για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2022, πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.traveltradeathens.gr/

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post