Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

7+1 βασικές κατηγορίες ξενοδοχειακών λύσεων που θα παρουσιαστούν στο 100% Hotel Show 2023

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 18 – 20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας με αναβαθμισμένο format και νέες κατηγορίες ξενοδοχειακών λύσεων για το σύγχρονο ξενοδόχο.

 

Αρχιτεκτονικά & Interior Design Γραφεία

Σε αυτή την ενότητα, οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες και interior designers θα προτείνουν καινοτόμες και λειτουργικές σχεδιαστικές λύσεις για ξενοδοχεία. Από την εσωτερική διαρρύθμιση των δωματίων μέχρι τη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων, οι επιλογές θα στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Premium Αρχιτεκτονικά Υλικά

Εδώ, θα παρουσιαστούν υλικά κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχείων. Από καινοτόμες επενδύσεις μέχρι φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οι εκθέτες θα προβάλουν τις τελευταίες τάσεις στον τομέα.

 

Επενδυτικές Υπηρεσίες & Hotel Development

Στον συγκεκριμένο τομέα, εταιρείες που εξειδικεύονται στην παροχή Λύσεων για τη Ξενοδοχειακή Ανάπτυξη (από τη Χρηματοδότηση μέχρι την Υλοποίηση της Επένδυσης), καθώς και αναπτυσσόμενοι ξενοδοχειακοί όμιλοι θα παρουσιάσουν νέες ευκαιρίες επένδυσης στον κλάδο της φιλοξενίας.

 

Λύσεις διαμόρφωσης Ξενοδοχειακής Εμπειρίας

Αυτή η ενότητα δημιουργήθηκε για καινοτόμες τεχνολογίες και διαδραστικές εφαρμογές, που θα βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών στα ξενοδοχεία. Από εξελιγμένα συστήματα check-in/check-out μέχρι εφαρμογές που προσαρμόζουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών, η καινοτομία θα είναι η κινητήρια δύναμη.

 

Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες Πωλήσεων

Εδώ, θα παρουσιαστούν υπηρεσίες που αφορούν την προώθηση και πώληση των ξενοδοχείων. Από digital marketing και social media διαφήμιση μέχρι ειδικευμένες πλατφόρμες κρατήσεων, οι επιχειρηματίες θα μάθουν πώς να βελτιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους.

 

Εξοπλισμός Πολυτελείας

Σε αυτό το section, θα βρείτε εξοπλισμό πολυτελείας για ξενοδοχεία, από premium κρεβάτια και επίπλωση δωματίων μέχρι πολυτελείς ανέσεις. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τον κόσμο του upscale εξοπλισμού που εντυπωσιάζει τους πελάτες.

 

Hospitality Τεχνολογίες και Λογισμικά

Στην κατηγορία αυτή, θα παρουσιαστούν τεχνολογίες και λογισμικά που βελτιστοποιούν τις διαδικασίες διαχείρισης και λειτουργίας των ξενοδοχείων. Από τα συστήματα διαχείρισης κρατήσεων μέχρι την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τη δύναμη της τεχνολογίας στον τομέα της φιλοξενίας.

 

High-End Έπιπλα & Design Αντικείμενα

Τέλος, αυτή η κατηγορία θα παρουσιάσει υψηλής ποιότητας έπιπλα και design αντικείμενα για την αναβάθμιση της αισθητικής των ξενοδοχείων. Από προσωπικές συλλογές μέχρι κομψά διακοσμητικά στοιχεία, οι εκθέτες θα προσφέρουν εμπνευσμένες λύσεις για το design των επιχειρήσεων φιλοξενίας.