Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Το ανανεωμένο 5άστερο Nema Design Hotel & Spa μας προσκαλεί!

Το 5άστερο adults only Nema Design Hotel & Spa, που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Ανάληψης, στην περιοχή της Χερσονήσου της Κρήτης, περίπου 25 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου, διαθέτει 83 δωμάτια και σουίτες, όλες με ιδιωτικές πισίνες, μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον γεμάτο κυπαρίσσια και ελιές, με ένα ιδιωτικό κομμάτι παραλίας, αλλά και με tailormade nature – style εμπειρίες περιποίησης στο υποβλητικό του spa, το Nema.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου μοιάζουν ως φυσική προέκταση της δροσερής αύρας του Αιγαίου, αλλά και των καταπράσινων τοπίων της Κρήτης, καθιστώντας το ένα μέρος ιδανικό για καλοκαιρινές διακοπές.

Η εσωτερική διακόσμηση

Τα φυσικά ακατέργαστα υλικά, το ξύλο και το μέταλλο στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, τα σχοινιά, τα βαμβακερά και λινά υφάσματα και οι γήινες αποχρώσεις υφαίνουν ένα αριστουργηματικό σκηνικό ηρεμίας, υψηλής αισθητικής και άνεσης 5 αστέρων.

 

Η υψηλή γεύση της κρητικής φιλοξενίας

Ακριβώς πριν την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου και λίγα μόλις βήματα μακριά από το μαγευτικό γαλάζιο του Αιγαίου, το Bliss à la carte & bar restaurant, σαν πρόλογος, αλλά και σύνοψη ταυτόχρονα για όλα αυτά που έχει να σου διηγηθεί το Nema, αποτελεί ένα mashup όλων όσων μας προσφέρει απλόχερα η κρητική γη και θάλασσα.

Ιδανικό για ένα ελαφρύ γεύμα, σούσι  ή ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία το βράδυ, οργανώνει συχνά θεματικές βραδιές γεμάτες εκπλήξεις.

Το μενού που υπογράφει ο executive chef Μάνος Κοκολάκης, αποτελεί ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ποικίλες γεύσεις και τα φρέσκες και εποχιακές πρώτες ύλες της Κρήτης και της Μεσογείου.

«Το μενού μας αντλεί έμπνευση από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Κρήτης και της Ελλάδας, υμνώντας τις ζωντανές γεύσεις της θάλασσας, του ήλιου και της γης. Με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, έχουμε δημιουργήσει ένα μενού που γιορτάζει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα ξεπερνά τα όρια της παραδοσιακής κουζίνας», αναφέρει σχετικά ο Μ. Κοκολάκης.