Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Το 3ο συνέδριο οινοτουρισμού συνδιοργανώνουν Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπουργείου Τουρισμού και ΕΟΤ

Ξεκινά αύριο Παρασκευή 1η Απριλίου 2022, τo 3o συνέδριο οινοτουρισμού που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείου Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα λάβει χώρα στο Κτήμα Σκούρα και είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 2 Απριλίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί στις 10 επίσκεψη και ξενάγηση στο Κτήµα Τσέλεπου, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον πολυχώρο του Οινοποιείου Λαφαζάνη και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

Στη διάρκειά τους από την πλευρά του υπουργείου Τουρισμού θα παρουσιαστεί η πολιτική που αφορά σε ειδικές μορφές τουρισμού, στη συνέχεια θα γίνει εισήγηση σχετικά με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος «Food and Drink» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα ακολουθήσουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, τρίτη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου, προβλέπεται στις 10.30 το πρωί η φύτευση αμπελώνα και στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, ενώ στις 2.30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κτήμα Σεµέλη, η οποία περιλαμβάνει οινοπεριήγηση και ξενάγηση.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media