Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

360o Residences: Το νέο συγκρότημα κατοικιών των Aria Hotels στην Κεφαλλονιά

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Libra, ανακοίνωσαν ότι εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το 360ο Residences στην Κεφαλλονιά.

Το συγκρότημα των πέντε αυτών κατοικιών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου, είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από χθες 29 Σεπτεμβρίου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για όσους αναζητούν διακοπές σε ένα νησί με πλούσια βλάστηση, παραλίες διαφορετικών ειδών -από άμμο μέχρι βότσαλα- και σμαραγδένια νερά, η Κεφαλλονιά αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.

Τα Aria Hotels παρέχουν στους επισκέπτες του νησιού την ευκαιρία να διαμείνουν σε μια από τις πέντε πολυτελείς κατοικίες του 360ο Residences, που είναι χτισμένες πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο και να απολαύσουν τη μοναδική πανοραμική θέα του Ιονίου Πελάγους.

Οι συγκεκριμένες κατοικίες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για εξορμήσεις, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες και από τους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας του νησιού και της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, όσοι επισκέπτες αναζητούν να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό της πόλης και την αμιγώς τουριστική περιοχή του Αργοστολίου, μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο μεσογειακό κήπο του καταλύματος, αγναντεύοντας την πανοραμική θέα, καθώς και να ζήσουν μοναδικές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους τους στην πισίνα ή στο μπάρμπεκιου.

Το 360ο Residences αποτελείται από δύο ευρύχωρες μεζονέτες και τρεις κατοικίες – διαμερίσματα, που εκτείνονται σε δύο ορόφους και μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα η κάθε μία.

Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μπαλκόνια – βεράντες με μοναδική πανοραμική θέα.

Ο υπέροχος σχεδιασμός, τα φυσικά υλικά και η μοναδική τοποθεσία, δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 53 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές διακοπές ανώτατου επιπέδου ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.