Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

2nd Lesvos International Euphoria Festival: 12 – 15 Σεπτεμβρίου

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου καλεί όλους τους λάτρεις της ευεξίας, της γιόγκα και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και αθλητισμού στο 2nd Lesvos International Euphoria Festival (διεθνές φεστιβάλ ευεξίας Λέσβου).

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Λέσβου (Εφταλού, Μόλυβος, Πέτρα) από τις 12 – 15 Σεπτεμβρίου 2019 με 40 μοναδικές δράσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, καθοδηγούμενοι από δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο.

 

Στόχος του φεστιβάλ που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι η δυναμική προβολή της εναλλακτικής και της μοναδικά ενεργειακής Λέσβου ενός τόπου όπου οι επισκέπτες βρίσκουν έναν ιδανικό προορισμό για να ανακαλύψει ο καθένας τον εαυτό του και να βοηθηθεί από τους γρήγορους ρυθμούς και τις πιέσεις της καθημερινότητας, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και την πλούσια φύση της Λέσβου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να συμμετάσχουν σε δράσεις όπως: Feldenkrais – Ορθοσωμία, Γιόγκα, Τάι Τσι, Qi Gong, Πιλάτες, Mindfulness, διαλογισμό με τη συνοδεία Tibetian Singing Bowls, μουσικές εκδηλώσεις, χορός κ.ά.

Να σημειωθεί ότι, για οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 12 – 15 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 6 – 16 ετών. Χορός, ζωγραφική, «Ανθρώπινα Μάνταλα», θεατρική έκφραση και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ των παιδικών δράσεων.

 

Πηγή: www.dealnews.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media