Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η Live Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards

Με ένα πρωτότυπο Concept επανέρχονται αυτή την Παρασκευή (29/01) τα 100% Hotel Design Awards, πραγματοποιώντας την πρώτη τους Live Streaming Τελετή Απονομής, που θα αναδείξει τους νικητές της φετινής χρονιάς.

Προσομοιάζοντας την ατμόσφαιρα του 100% Hotel Show και με παρουσιάστρια την Interior Designer Μαίρη Σφυράκη, η φετινή διοργάνωση θα έχει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού θα φέρει με έναν πιο άμεσο τρόπο στις οθόνες του κοινού εικόνες από τα 24 ξεχωριστά ξενοδοχεία, τα οποία αποτελούν την τελική επιλογή για τη διεκδίκηση των πέντε βασικών βραβείων, αλλά και των βραβείων των ειδικών κατηγοριών.

Συνδυάζοντας την παρουσίαση της βραδιάς μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο Studio, 3D Γραφιστικά και ζωντανές συνδέσεις με τους 24 συμμετέχοντες, αλλά και τους επιλεγμένους απονεμητές, τα Online 100% Hotel Design Awards αναμένεται να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο κοινό, που θα το ταξιδέψει στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Αρχιτεκτονική και θα αναδείξει τα έργα που θα ξεχωρίσουν.

Ενισχύοντας το διαδραστικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, φέτος για πρώτη φορά θα δοθεί και ένα ειδικό βραβείο, το Special Digital Award, το οποίο θα προκύψει από τη ζωντανή ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί από το κοινό που θα παρακολουθεί την Τελετή Απονομής.

Το κοινό μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την Τελετή Απονομής, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του σε αυτό το link και χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο παρακολούθησης που θα λάβει στη συνέχεια, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη θα λάβει και τις σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή του στη Ζωντανή ψηφοφορία για το Special Digital Award.

Μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς, οι attendees θα λάβουν ειδικό υλικό από την τελετή απονομής και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από τους νικητές των Βραβείων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Δείτε Παρακάτω τις Κατηγορίες των Βραβείων

 

Βασικές Κατηγορίες:

 1. Καλύτερο Resort
 2. Καλύτερο City Style Hotel
 3. Καλύτερη Vila
 4. Καλύτερο Boutique Style Hotel
 5. Καλύτερο Luxury Apartment

Ειδικές Κατηγορίες:

 1. Καλύτερο Δωμάτιο/Μπάνιο
 2. Καλύτερο Lobby/Foyer/Reception
 3. Καλύτερος Περιβάλλων χώρος
 4. Καλύτερο All-Day Restaurant
 5. Ειδικό Βραβείο Μη Υλοποιημένου Έργου

Κατηγορίες Βραβείων Κοινού:

 1. Ειδικό Βραβείο Κοινού 2019
 2. Ειδικό Βραβείο Κοινού 2020

To Πρόγραμμα της Τελετής Απονομής:

 • 18:00 – 18:15: Έναρξη Τελετής Απονομής 100% Hotel Design Awards 2020
 • 18:15 – 18:45: Παρουσίαση όλων των Συμμετοχών και των Συντελεστών
 • 18:45 – 19:45: Απονομή Βραβείων
 • 19:45 – 19:50: Ανακοίνωση του Special Digital Award
 • 19:50 – 20:00: Κλείσιμο της Τελετής Απονομής

Πώς θα λειτουργήσει:

 1. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την Τελετή ως attendee, μέσω του Website, αλλά και των Social Media του 100% Hotel Show.
 2. Παράλληλα με το Live, θα μπορεί μέσω ειδικού μηχανισμού να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο, για το νέο Βραβείο Special Digital Winner.
 3. Στα Βραβεία θα παρευρεθούν όλοι οι τελικοί επιλαχόντες με ανοιχτή κάμερα, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους.
 4. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στην Τελετή Απονομής θα παρευρεθούν και μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που θα παραδώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα βραβεία.
 5. Την παρουσίαση των βραβείων αναλαμβάνει η Μαίρη Σφυράκη.

Τι πρέπει να κάνω για να παρακολουθήσω τα 100% Hotel Design Awards;

 1. Μπες στη σελίδα εγγραφής.
 2. Πάτα το κουμπί «Πάρτε το εισιτήριό σας».
 3. Λάβε το ειδικό Link Παρακολούθησης στο προσωπικό σου email.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media