Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Στις 29 Ιανουαρίου η πιο εναλλακτική τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards

Η Online Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards 2020 θα διοργανωθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00, με όλους τους φιναλίστ Live on Camera, ένα νέο Βραβείο που θα προκύψει από τη Ζωντανή Ψηφοφορία, αλλά και έναν Special Guest Architect που θα μιλήσει για τα Design Trends του 2021.

Mε την Online Διοργάνωση του 100% Hotel Show να σημειώνει τεράστια επιτυχία, η διοργανώτρια εταιρεία, Demand Fairs & Media, επανέρχεται στις 29 Ιανουαρίου με την Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, παρουσιάζοντας ένα νέο interactive concept για τα Online Events.

Αν και τα events με φυσική παρουσία έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω πανδημίας, ο κόσμος έχει δείξει έμπρακτα τη θετική του ανταπόκριση στα online events, με το 100% Hotel Show να πρωταγωνιστεί όλη την προηγούμενη χρονιά, τόσο με τη διοργάνωση της 100% Online Hospitality Week και του 100% Hotel Show | The Online Edition όσο και με το νέο concept της απονομής των Βραβείων, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την Τελετή ως attendee, μέσω του Website αλλά και των Social Media του 100% Hotel Show.

Παράλληλα με το Live, θα μπορεί μέσω ειδικού μηχανισμού να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο, για το νέο Βραβείο Special Digital Winner.

Στα Βραβεία θα παρευρεθούν όλοι οι τελικοί επιλαχόντες με ανοιχτή κάμερα, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους.

Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στην Τελετή Απονομής θα παρευρεθούν και μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που θα παραδώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα βραβεία.

Την παρουσίαση των βραβείων αναλαμβάνει η Μαίρη Σφυράκη, ενώ στο άνοιγμα της βραδιάς θα φιλοξενηθεί ένας Special Guest Architect, που θα μιλήσει για τις τάσεις στο Design το 2021.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media