Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η 28η γενική συνέλευση της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της ορθοδοξίας στο Anemos Resort

Η 28η Γενική Συνέλευση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων 25 κρατών που μετέχουν στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο), φιλοξενήθηκε στο Anemos Luxury Grand Resort από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου 2021.

Το κεντρικό θέμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσε «Το μέλλον της Ευρώπης και το μέλλον του κόσμου μετά την πανδημία».

Περισσότεροι από 100 ορθόδοξοι βουλευτές, εκπρόσωποι εκκλησιών, διεθνών διακοινοβουλευτικών οργανισμών και της ακαδημαϊκής κοινότητας, συμμετείχαν στις εργασίες της 28ης Γενικής Συνέλευσης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, καλωσόρισε τους συνέδρους από όλον τον κόσμο, στο Anemos Luxury Grand Resort, στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Πρόεδρος της Γενική Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. ήταν ο Sergei Gavrilov, Μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμα με μετέχοντες τον Δρ. Μάξιμο Χαρακόπουλο Γενικό Γραμματέα της Δ.Σ.Ο., το Σύμβουλο της Δ.Σ.Ο. Δρ. Κώστα Μυγδάλη και εκπρόσωπους Πατριαρχείων, του παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών, της Ελληνικής Βουλής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην 28η Γενική Συνέλευση της Δ.Σ.Ο. απηύθυναν χαιρετισμούς η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ, o Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, η Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι.

 

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο)

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας αποτελεί ένα διακοινοβουλευτικό όργανο που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων.

Οι ορθόδοξοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) προέρχονται κατά αλφαβητική σειρά από: την Αλβανία, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Ελλάδα, την Εσθονία, την Κύπρο, το Καζακστάν, τη Λετονία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία, τη Μολδαβία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσική Ομοσπονδία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, την Ουκρανία και τη Φινλανδία.

Επιπλέον, στη Δ.Σ.Ο. μετέχουν ομάδες βουλευτών από την Αυστραλία, τις Η.Π.Α., την Ασία και την Αφρική.

 

Eυχαριστίες

Η διοίκηση του Anemos Luxury Grand Resort ευχαριστεί θερμά τη Γενική Συνέλευση της Ορθοδοξίας για την μεγάλη τιμή της πραγματοποίησης της 28ης Γενικής Συνέλευσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και εύχεται το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου, που αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα των εργασιών, να είναι πιο φωτεινό μετά την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media