Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Στις 21 Οκτωβρίου τα Greek Hospitality Awards 2022

Τα Greek Hospitality Awards, τα Βραβεία Θεσμός για την ελληνική φιλοξενία και τον τουρισμό, επιστρέφουν για 8η συνεχόμενη χρονιά υβριδικά στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Τα Greek Hospitality Awards 2022 επιχειρούν τη φετινή χρονιά να εμπλουτίσουν έτι περαιτέρω την πολιτική marketing που θα ακολουθήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο προσέγγισης νέας πελατείας και διατήρησης της υφιστάμενης, βραβεύοντας παράλληλα τους καλύτερους του τουριστικού κλάδου, που κρατούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στις πρώτες θέσεις.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 107 κατηγορίες βραβείων σε τέσσερις επιμέρους θεματικές ενότητες, επτά τιμητικές Διακρίσεις και δύο Κορυφαία Βραβεία.

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους για τα Greek Hospitality Awards 2022 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο ethosevents.eu επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν ΕΔΩ.

Η λαμπρή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων του ethosGROUP και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022, καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ για να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπρής βραδιάς.

 

Greek Hospitality Awards 2022, 21 Οκτωβρίου 2022
Για περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP
τηλ. +30 2109984906