Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Το 2021 θα ανοίξει το 5άστερο ξενοδοχείο της Μεντεκίδης Κατασκευαστική στη Χαλκιδική

To 2021 θα ανοίξει το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα (φωτορεαλιστική απεικόνιση) που υλοποιεί η Μεντεκίδης Κατασκευαστική στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Το ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη, επρόκειτο να ανοίξει φέτος, όμως σύμφωνα με τον Γιώργο Μεντεκίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, η έναρξη του μετατίθεται για τον Απρίλιο – Μάιο του 2021.

Την ίδια ώρα η καθυστέρηση και η αναβλητικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία έχουν παγώσει και τις συζητήσεις που ήταν σε εξέλιξη τόσο με εγχώριους, όσο και με ξένους παίκτες της τουριστικής αγοράς για τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Σημειώνεται πως το υπό κατασκευή ξενοδοχείο, δυναμικότητας 500 κλινών αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, διαθέτει εμβαδόν περίπου 13.000 τ.μ., θέσεις στάθμευσης, αλλά και πισίνες συνολικής επιφάνειας περίπου 3.000 τ.μ.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου μπανγκαλόους, καθώς και ταβέρνα, beach bar κ.ά.

Επιπλέον, για το 2022 μετατέθηκαν τα σχέδια για τη δημιουργία περίπου 150 παραθεριστικών κατοικιών, σε έκταση 62 στρεμμάτων δίπλα στο ξενοδοχείο.

Οι κατοικίες, που ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 200 τ.μ. η κάθε μία – όλα αναμένεται να καθοριστούν και από τη ζήτηση – θα παραδίδονται τμηματικά.

Η επένδυση για το ξενοδοχείο και τις παραθεριστικές κατοικίες συνολικά θα κοστίσει 50.000.000 ευρώ.

 

Πηγή: www.voria.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media