Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

To 2019 ξεκινά η μεγάλη επένδυση Kilada Hills στην Αργολίδα

Μέσα στο 2019 θα ξεκινήσει η κατασκευή του παραθεριστικού θερέτρου Kilada Hills (φωτορεαλιστική απεικόνιση) στην Ερμιονίδα της Αργολίδας, συνολικού ύψους 420 εκατ. ευρώ, από τη Dolphin Capital του Μίλτου Καμπουρίδη.

Η επένδυση θα υλοποιηθεί σε έκταση 2.100 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Κοιλάδας, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση που εγκρίνει την πολεοδομική μελέτη και τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Τα σχέδια προβλέπουν τη δημιουργία υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 30.000 τ.μ., πολυτελών βιλών, εμπορικών καταστημάτων, αθλητικών εγκαταστάσεων, κέντρων αναζωογόνησης, γηπέδου golf 768 στρεμμάτων 18 οπών κ.ά. Με βάση το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας, συνολικά προβλέπεται η ανέγερση 320 επαύλεων, 100 βιλών και 28 μεγάλων κατοικιών.

Υπενθυμίζεται ότι το Kilada Hills αναμένεται να συμπληρώσει την επενδυτική δραστηριότητα της Dolphin στην ευρύτερη περιοχή. Η αρχή έγινε τον Αύγουστο του 2012, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Amanzoe στην περιοχή, βίλες του οποίου ακόμα κατασκευάζονται και πωλούνται. Η συνέχεια δόθηκε τον Αύγουστο του 2014, όταν εγκαινιάστηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Nikki Beach Resort & Spa, στον όρμο του Πόρτο Χελίου. Πλέον, η επενδυτική δραστηριότητα της εταιρείας στρέφεται προς το Kilada Hills.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Νίκου Ρουσάνογλου στο kathimerini.gr.

 

Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες της επένδυσης

 

Οι λεπτομέρειες της επένδυσης «Killada Hills» στην Κοιλάδα Ερμιονίδας της Αργολίδας

 

Post Tags
Share Post