Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Το 2019 ανοίγουν τα τρία ξενοδοχεία της Marriott στην Ελλάδα

Το Αcademia Hotel στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας και το Moxy Patra αναμένεται να λειτουργήσουν προς τα μέσα του 2019 με την υπογραφή του ομίλου Marriott, μετά τη συμφωνία του μεγάλου αμερικανικού ομίλου με την κοινοπραξία Shaner Italia S.R.L./CS Hospitality που θα αναλάβει τη διαχείρισή τους.

Το Αcademia Hotel, σε κτήριο που έχει μισθώσει από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), η λιβανέζικων συμφερόντων Yasbek, θα φέρει το brand της Autograph Collection και το Moxy της Πάτρας θα λειτουργήσει στο ακίνητο της Εθνικής Πανγαία, στο εγκαταλελειμμένο πρώην ξενοδοχείο «Μορέας».

Τη διαχείριση των δύο ξενοδοχείων θα αναλάβει το joint venture που αποτελείται από την Shaner Italia, του ομίλου The Shaner Hotel Group με πάνω από 50 ξενοδοχεία υπό διαχείριση σε ΗΠΑ, Ιταλία και Μπαχάμες και την ελληνική CS Hospitality, σηματοδοτώντας ουσιαστικά το πρώτο τους κοινό εγχείρημα στην ελληνική αγορά, στο πλαίσιο της επέκτασής τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

To Αcademia, θα διαθέτει 60 πολυτελή δωμάτια και roof garden με θέα την Ακρόπολη, ενώ το ξενοδοχείο της Πάτρας, θα είναι το πρώτο Μoxy στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήσεις πραγματοποιούνται ώστε η αλυσίδα Moxy, που είναι από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands της Marriott και στόχος του ομίλου είναι να λειτουργήσει και νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη υπό το συγκεκριμένο brand.

Επιπλέον, το Μάιο του 2019 θα λειτουργήσει στη Μύκονο, ύστερα από τη συμφωνία διαχείρισης που έχει κάνει η Marriott με τη γνωστή εταιρεία SWOT, το Aegon Autograph Collection.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.