Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

2o Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμου Τουρισμού του έργου INTERREG MED SUSTOWNS στη Θεσσαλονίκη

Το 2o Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμου Τουρισμού του έργου INTERREG MED «SUSTOWNS», θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο GRAND HOTEL PALACE, Μοναστηρίου 305, στην αίθουσα GARDEN HALL, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλβης και Αριστοτέλη και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Το έργο INTERREG MED «SUSTOWNS» – Enhancing SUStainable tourism attraction in small fascinating MED TOWNS, αξιοποιώντας την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τεχνογνωσίας, έχει ως στόχο την αναζωογόνηση των μικρών τουριστικών προορισμών, μέσω της εκπόνησης Σχεδίων Δράσης Βιώσιμου Τουρισμού βασισμένα στη μεθοδολογία, που προκρίνεται από το έργο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στο πρώτο μέρος του Διεθνούς Συνεδρίου, θα γίνουν εισηγήσεις σχετικές με τον τουρισμό στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη ενώ στο δεύτερο μέρος, θα γίνει η παρουσίαση των πιλοτικών περιοχών του έργου και της πιλοτικής εφαρμογής του, στην Ιταλία, την Αλβανία, τη Σλοβενία, την Ισπανία, την Κροατία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα, από τους εταίρους του έργου και εκπροσώπους των πιλοτικών περιοχών.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης θα γίνει με υβριδικό τρόπο, έχοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης του Συνεδρίου είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά.

Η δια ζώσης παρακολούθησή του θα είναι COVID-FREE και τη δυνατότητα παρακολούθησής του θα έχουν μόνο όσοι:

Είτε είναι πλήρως εμβολιασμένοι, έχοντας πραγματοποιήσει τη 2η δόση εμβολίου κατά του COVID-19, εγκεκριμένου από την ΕΕ, τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της εκδήλωσης και κατέχουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Είτε έχουν νοσήσει και αναρρώσει με τον ιό του COVID-19 μέσα σε διάστημα έξι μηνών από την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Κατά την είσοδό στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου θα πρέπει να προσκομισθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ένα από τα δύο παραπάνω δικαιολογητικά.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής για τη δια ζώσης παρακολούθηση του συνεδρίου θα πρέπει να γίνουν έως και τη Δευτέρα 20/09/2021.

Για την εγγραφή παρακολούθησης της εκδήλωσης δια ζώσης, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVyzay_7sCNBqHFfG-QfW7Zriszt58ChEh9SWNx9V2Q9_qgQ/viewform

Δεδομένου πως ο αριθμός συμμετεχόντων παρακολούθησης του Συνεδρίου δια ζώσης είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την εγγραφή παρακολούθησης του συνεδρίου διαδικτυακά ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdY4q5cthbch9AuGEfDCNKGI4YCdYscDByj0KQlzSgOQhJLwA/viewform

Η γλώσσα διεξαγωγής του Συνεδρίου θα είναι η αγγλική με παράλληλη μετάφραση των εισηγήσεων και παρεμβάσεων στα ελληνικά.

Η μετάφραση θα μεταδίδεται και μέσω της πλατφόρμας του ZOOM, για όσους επιλέξουν τη διαδικτυακή παρακολούθησή του.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post