Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

2ο Boutique Hotels & Villas Forum by SWOT

Λίγες ημέρες πριν τη δεύτερη διοργάνωση Boutique Hotels & Villas Forum 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και οι συμμετοχές έχουν ήδη παρουσιάσει αύξηση 30% σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2017.

35 μοναδικά καταλύματα από 21 προορισμούς της Ελλάδας έχουν πάρει ήδη θέση για να συναντήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί, επίσης για δεύτερη χρονιά, το Σεμινάριο Πωλήσεων και Αύξησης Κρατήσεων για Boutique Hotels & Villas, όπου εκπρόσωποι και πρωταγωνιστές της τουριστικής αγοράς θα μιλήσουν, αναλύοντας πρακτικές και μεθόδους επίτευξης στόχων.

Οι εννέα εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι από τις εταιρείες: SWOT, Expedia, i-team, GTP, AboutHotelier, 100% Hotel Show & Hotelier Academy, Minaluxury Hotels και σε μία ειδική ενότητα για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων με πελάτες, θα μιλήσει ο κος. Χρήστος Κουτσόπουλος, επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-6525520, μέσω e-mail στο: forum@swot.gr και άμεση εγγραφή στο https://forum.swot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας