Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

1o Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Taste Halkidiki και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργανώνουν συναντήσεις γνωριμίας, εργασίας και δικτύωσης ανάμεσα στα μέλη τους.

Πρόκειται για ένα στοχευμένο B2B event, με το οποίο επιδιώκεται η εκπλήρωση ενός από τους βασικότερους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος Taste Halkidiki, η σύνδεση των τριών τομέων της οικονομίας μεταξύ τους, πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To 1st Taste Halkidiki B2B exclusive hotel event, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, ώρα 12.00 μ.μ. στο εστιατόριο Έξι Βρύσες, στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.

Σε έναν τόπο ευλογημένο, με πληθώρα ποιοτικών και αυθεντικών προϊόντων, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, δίνουν τη δυνατότητα μέσα από οργανωμένες συναντήσεις, οι ξενοδόχοι, οι υπεύθυνοι προμηθειών και εκπρόσωποι της εστίασης, να τα εντάξουν στη λίστα προμηθειών τους.

Προσφέροντας προϊόντα του τόπου, οι πελάτες των καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γαστρονομία και τα αυθεντικά προϊόντα της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα στηρίζεται η παράδοση, ενισχύεται η τοπικότητα και οι επιχειρήσεις της φιλοξενίας και της εστίασης αποκτούν τη δική τους αυθεντική ταυτότητα.

Οι συναντήσεις θα έχουν χαρακτήρα και προδιαγραφές B2B συναντήσεων, με τη μορφή που διοργανώνονται στις εμπορικές εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα της διοργάνωσης είναι οι παραγωγοί & μεταποιητές των εξαιρετικών προϊόντων του τόπου να είναι καθόλα προετοιμασμένοι για συναντήσεις με τους υπευθύνους αγορών της φιλοξενίας και της εστίασης και να διαθέτουν:

Ειδικούς τιμοκαταλόγους χονδρικής

Εμπορική πολιτική για ξενοδοχεία και εστιατόρια

Διαθέσιμες επαγγελματικές συσκευασίες

Δείγματα για δοκιμή (εφόσον το επιτρέπει το προϊόν)

Τρόπους διανομής

Συγκεκριμένες προσφορές και προτάσεις.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση, πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό για την τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους και τους εκπροσώπους της εστίασης να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια εμπορική και οικονομική συνεργασία, με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές, αλλά και για τον τόπο.

Οι κατηγορίες προϊόντων που θα παρουσιαστούν είναι:

o Αρτοποιήματα

o Βότανα

o Γαλακτοκομικά

o Γλυκά κουταλιού – Μαρμελάδες

o Ελαιόλαδο – ελιές

o Κρασί – Αποστάγματα

o Κρέατα, κυνήγι & αλλαντικά

o Μέλι

o Ξηροί καρποί

o Μανιτάρια

o Προϊόντα αμπέλου

o Φρούτα / λαχανικά

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρεία Chef Stories, Διοργανωτές Γαστρονομικών Εκδηλώσεων και Στρατηγικοί Σύμβουλοι.