Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Δεκατέσσερις πλειστηριασμοί ξενοδοχείων μέχρι το τέλος του 2018

Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί κυρίως μικρής και μεσαίας δυναμικότητας ξενοδοχειακών μονάδων. Συνολικά 14 πλειστηριασμοί ξενοδοχείων είναι προγραμματισμένοι μέχρι το τέλος του 2018.

 

Στις 25/07 είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός για ένα από τα γνωστά καταλύματα χειμερινού τουρισμού, το «Aχελωίδες», στον Aσπροπόταμο Tρικάλων, ένα πετρόχτιστο συγκρότημα που αναπτύσσεται σε έκταση 12 στρ., με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,4 εκατ. ευρώ.

Στις 26/07 στο Ηράκλειο της Κρήτης πλειστηριάζονται ταυτόχρονα, την ίδια ημέρα και ώρα, τρία ακίνητα της Ασπιρτάκης Α.Ε. που αφορούν κτηριακό συγκρότημα στο οποίο λειτουργεί επιχείρηση επιπλωμένων διαμερισμάτων με το διακριτικό τίτλο BellAir Village.

Στις 27/07 στη Σπάρτη βγαίνει σε πλειστηριασμό το «Ξενοδοχείο ΛΗΔΑ Α.Ε.» δυναμικότητας 75 κλινών, με τιμή πρώτης προσφοράς 80.000 ευρώ.

Στις 05/09, είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου «Αίγλη» στα Λουτρά Αιδηψού Ευβοίας, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 3,26 εκατ. ευρώ.

Στην Ιεράπετρα, στις 12 Σεπτεμβρίου, βγαίνει σε πλειστηριασμό υπό ανέγερση ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων με τιμή πρώτης προσφοράς 1,192 εκατ. ευρώ.

Το ξενοδοχείο «Αλκυονίς», δύο αστέρων, που βρίσκεται στον Ωρωπό, βγαίνει επίσης σε πλειστηριασμό στις 19 Σεπτεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς το 1,49 εκατ. ευρώ.

Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ο πλειστηριασμός του πολυτελούς ξενοδοχείου «Διογένης Πάλας», 200 κλινών, στο Δήμο Χερσονήσου Ηρακλείου με τιμή πρώτης προφοράς 3,2 εκατ. ευρώ.

Στις 17/10 βγαίνει σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο «Finas» τριών αστέρων στη Λίνδο της Ρόδου με bungalows και 99 δωμάτια. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει ορισθεί στα 2,632 εκατ. ευρώ.

Το ιστορικό ξενοδοχείο «Χελμός» των Καλαβρύτων πλειστηριάζεται στις 18 Οκτωβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς το 1,27 εκατ. ευρώ.

Στην Κω, στις 19 Οκτωβρίου, πλειστηριάζεται το ξενοδοχείο «Σέβα» 110 κλινών, με τιμή πρώτης προσφοράς το 1,1 εκατ. ευρώ.

Στις 25 Οκτωβρίου, βγαίνει σε πλειστηριασμό ξενοδοχείο που βρίσκεται στη θέση «Πλάκα» ή «Σπηλιά» στο Δρέπανο Ναυπλίου με αρχική τιμή το 1.654.618 ευρώ.

Στις 7 Νοεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη, πλειστηριάζεται το «Panorama Classic Hotel» τριών αστέρων, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ημέρα στην Αγία Τριάδα της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός για το «Sun Beach» με τιμή πρώτη προσφοράς τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Στις 21/11, με τιμή πρώτης προσφοράς 1,5 εκατ. ευρώ, πλειστηριάζεται το «El Greco» στα Ιωάννινα.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Λάμπρου Καραγεώργου στο naftemporiki.gr.