Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Στις 14 Φεβρουαρίου το NEW Hotel γιορτάζει τον έρωτα!

Ζήστε μια μοναδική βραδιά για δύο σε ένα περιβάλλον όπου πρωταγωνιστούν η τέχνη και το σύγχρονο design.

Το NEW Hotel σας καλεί να γιορτάστε τον έρωτα στο εστιατόριο Art Lounge στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, περιστοιχισμένοι από μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης των σημαντικότερων σύγχρονων καλλιτεχνών.

Δοκιμάστε το μενού που προτείνει ειδικά για την ημέρα, ο Executive Chef του NEW Hotel, Μπάμπης Κουντούρης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με βάση τους μη αναμενόμενους συνδυασμούς υλικών, δημιουργεί νέες ισορροπίες γεύσεων σε ένα πραγματικό γαστρονομικό ταξίδι.

Και επειδή η τέχνη είναι στο DNA του NEW Hotel, μια έκπληξη περιμένει όσους δειπνήσουν στα εστιατόρια του ξενοδοχείου στις 14 Φεβρουαρίου.

Όλοι τους θα κάνουν δικό τους ένα limited edition artwork με την υπογραφή ενός από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας.

Στις 14 Φεβρουαρίου το περιβάλλον ξεχωριστής αισθητικής του NEW Hotel γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσουμε τον έρωτα.

Γι’ αυτό, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ένα προνομιακό πακέτο θα είναι στη διάθεση όσων θελήσουν να συνδυάσουν το δείπνο τους με διαμονή στο ξενοδοχείο.

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
Art Lounge Restaurant: +30 210 3273170, newtaste@newhotel.gr

NEW Hotel: +30 210 3273200, rsv@yeshotels.gr

Πακέτο διαμονής & ειδικό μενού για τις 14/02: €240 για δύο άτομα

Όσοι διαμένουν ήδη στο ξενοδοχείο θα έχουν 10% έκπτωση στο μενού της ημέρας.

 

Μενού

Amuse bouche

Ceviche από πελαγίσιο λαβράκι

ψητός ανανάς, τουρσί κόκκινης πιπεριάς, κόλιανδρο, μοσχολέμονο & μπρικ

Καραβίδα

ριζότο με ψητό παντζάρι & καραμελωμένα καρύδια

Sorbet

λεμόνι με τριαντάφυλλο & κόκκινο πιπέρι

Φιλέτο μοσχαρίσιο mignon

πουρές σελινόριζας, σπαράγγια ψητά & σάλτσα από κρασί Σάμος με σταφίδα

Τάρτα φράουλας

Crémeux σοκολάτας ruby, μαρμελάδα φράουλας & παγωτό πραλίνας φουντουκιού

Café & Mignardises

 

Περισσότερα για το NEW Hotel

Το NEW Hotel βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα στην παραδοσιακή συνοικίας της Πλάκας και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας.

Μια γέφυρα ανάμεσα στην ιστορική και μοντέρνα πλευρά της πόλης. Το design του ξενοδοχείου επιμελήθηκε το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών από τη Βραζιλία, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Μαζί, δημιούργησαν μια ομάδα στη λογική εργαστηρίου μέσα στο ξενοδοχείο, παντρεύοντας την πρωτοπορία του σχεδιασμού με τα εγχώρια στοιχεία πολιτισμικής παράδοσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επανερμηνεία αντικειμένων λαϊκής παράδοσης, άμεσα συνδεδεμένων με την Αθήνα, τα οποία αναδημιουργήθηκαν σε τρεις σύγχρονες, καλλιτεχνικές ιδέες, διακοσμώντας τα δωμάτια του ξενοδοχείου:

Ιστορικές καρτ-ποστάλ της Αθήνας, χαρακτηριστικές γυάλινες κατασκευές για την προστασία από το «κακό μάτι» και φιγούρες από το θέατρο σκιών βασισμένες στον «Καραγκιόζη» απέδωσαν μια σύγχρονη έκφραση της λαογραφίας.

Η ομάδα επικεντρώθηκε επίσης στη χρήση και ανακύκλωση των εγκαταλελειμμένων επίπλων, φωτιστικών και υλικών από το παλιό Olympic Palace που βρισκόταν σε αυτήν την τοποθεσία, με στόχο την αναδημιουργία τους σε κάτι πιο μοντέρνο και τολμηρό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post