Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

13η HORECA: Η πιο ποιοτική όλων των εποχών!

Περισσότεροι από 125.000 επαγγελματίες από 49.712 επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου πέρασαν μεταξύ 9 – 12 Φεβρουαρίου τις πύλες της 13ης HORECA 2018, κάνοντας για άλλη μία φορά ρεκόρ επισκεψιμότητας! Μάλιστα, μολονότι το ποσοστό αύξησης των επισκεπτών ήταν μικρό σε σχέση με τα νούμερα της προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με την επεξεργασία των barcode προσκλήσεων προκύπτει θεαματική αύξηση του ποιοτικού επισκεπτικού κοινού!

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών μικρών τουριστικών καταλυμάτων στη φετινή HORECA, με ποσοστό 23%.

Παράλληλα, και η καφεστίαση, με ποσοστό επίσης 23%, ήταν παρούσα προκειμένου να παρακολουθήσει όλες τις σημαντικές εξελίξεις του κλάδου και τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Εντυπωσιακή ήταν η εκπροσώπηση των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της φιλοξενίας και της εστίασης από νομούς εκτός Αττικής, καθώς με βάση τα στοιχεία από τις barcode προσκλήσεις, το 56% των επισκεπτών προήλθε από την Περιφέρεια.

 

 

Για ακόμη μία χρονιά 550 σημαντικές επιχειρήσεις από την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης έδωσαν δυναμικά το «παρών» στη HORECA προκειμένου να δείξουν τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες τους και να συναντήσουν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες κ.λπ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αξιολογώντας, το εύρος και την ποιότητα των εκθεμάτων και τις εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν στη διάρκεια της έκθεσης, τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες έκαναν λόγο για την πιο ουσιαστική και στοχευμένη HORECA όλων των εποχών!

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τρανταχτή επιβεβαίωση ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας, ενώ παράλληλα αποτελεί το πιο σημαντικό εμπορικό forum στη χώρα μας.

Η επόμενη HORECA, η 14η, θα πραγματοποιηθεί 8 – 11 Φεβρουαρίου 2019.

 

 

Δείτε το απολογιστικό βίντεο της HORECA 2018

 

 

Post Tags
Share Post