Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

13 Επιτροπές – ανάμεσα τους και ο τουρισμός – συγκρότησε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

 

Στην οργάνωση 13 Επιτροπών Μελών, ανάμεσα τους και ο τουρισμός,  με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας μεταξύ των συμμετεχόντων σε αυτές, τη διάχυση ειδικευμένης γνώσης ευρύτερα προς την αγορά και, κυρίως, την ενίσχυση του παρεμβατικού ρόλου και έργου του, προχώρησε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εν λόγω Επιτροπές, που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, εκδήλωσαν 183 εταιρείες – μέλη του Επιμελητηρίου, με 252 στελέχη τους.

Σε αυτή τη φάση, οι Επιτροπές προετοιμάζουν τις ατζέντες τους, καθορίζοντας τις βασικές προτεραιότητές τους, ώστε σε εύλογο χρόνο να θέσουν σε εφαρμογή τα πλάνα τους και μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και την αξιολόγηση και αξιοποίηση απόψεων και προτάσεων, να δημοσιοποιήσουν το έργο τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι 13 Επιτροπές Μελών του Επιμελητηρίου επικεντρώνονται στις εξής ενότητες:

Στην αγροτική οικονομία

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Στην εκπαίδευση

Στην ενέργεια

Στα logistics

Στην υγεία

Στα νομικά θέματα

Στην οικονομία και τις επενδύσεις από τη Γερμανία

Στον τουρισμό και τον πολιτισμό

Στα start ups

Στο HR talents

Στο silver economy

Στη διαχείριση απορριμμάτων

Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή & Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιο Κελέμη: «Μακροπρόθεσμος στόχος των Επιτροπών είναι να μετατραπούν σε think tanks, σε δεξαμενές σκέψης και προβληματισμού, συμμετέχοντας δυναμικότερα στη γενικότερη προσπάθεια της χώρας η επιχειρηματική δράση να καταστεί παραγωγικότερη και αποδοτικότερη».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media