Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

13 – 16 Νοεμβρίου η 30η διεθνής έκθεση Philoxenia

PHILOXENIA

Η διεθνής έκθεση Philoxenia με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 30 ετών, παραμένει το κύριο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και μας υποδέχεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia η ΔΕΘ – HELEXPO θα προσκαλέσει και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών.

Παράλληλα με τη Philoxenia θα διαξαχθεί η HOTELIA 2014, η μοναδική έκθεση ξενοδοχειακού (επαγγελματικού) εξοπλισμού στη Βόρεια Ελλάδα, που αποσκοπεί στο να φέρει κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου με ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι εκθέτες της HOTELIA θα επωφεληθούν από την παρουσία χιλιάδων τουριστικών επαγγελματιών που θα παρευρεθούν στην κορυφαία τουριστική έκθεση της χώρας, την 30η PHILOXENIA.

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου, με είσοδο για το κοινό το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου: 11:00 – 20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου: 11:00 – 20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου: 11:00 – 20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

Κυριακή 16 Νοεμβρίου: 11:00 – 18:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό

Η είσοδος για εμπορικούς επισκέπτες  είναι δωρεάν, με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή με το Δελτίο Εμπορικού Επισκέπτη. H καταγραφή των εμπορικών επισκεπτών γίνεται εντός των περιπτέρων.

Εισιτήριο για το κοινό: 3 €

Δείτε το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

http://philoxenia.helexpo.gr/philoxenia/el/programme

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις Philoxenia και HOTELIA:

www.philoxenia.helexpo.gr

Post Tags
Share Post