Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

100% Summer: Η νέα καμπάνια του 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show ξεκινάει μια πρωτότυπη καλοκαιρινή καμπάνια, παρουσιάζοντας εικόνες διακοπών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και προσκαλώντας τόσο τους ξενοδόχους όσο και το υπόλοιπο κοινό να συμμετέχουν, δημοσιεύοντας τις δικές τους φωτογραφίες.

Το 100% Hotel Show κάνει ένα break από τη μεγάλη προετοιμασία για τη διοργάνωση του Νοεμβρίου και προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε μια πρωτότυπη καλοκαιρινή καμπάνια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, τόσο η ομάδα του 100% Hotel Show όσο και το κοινό, θα μπορεί να ανεβάσει τη δική του φωτογραφία στα social media του 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας εικόνες διακοπών, τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό.

 

Πώς μπορείς να συμμετέχεις:

1. Τράβηξε τη δική σου φωτογραφία από το ξενοδοχείο σου ή από τις διακοπές σου.
2. Δημοσίευσέ την στο Facebook ή το Instagram, κάνοντας mention το 100% Hotel Show (@hotelshowgr).
3. Επισήμανε την τοποθεσία λήψης της φωτογραφίας, ή γράψε ακόμη και ένα σύντομο μήνυμα.

 

 

Η ομάδα του 100% Hotel Show, θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες και θα τις αναδημοσιεύσει στα social media της έκθεσης, κάνοντας mention τα ξενοδοχεία ή τις εταιρείες που επιθυμείτε να αναφερθούν.

Στο τέλος Αυγούστου, θα συγκεντρωθούν οι δημοφιλέστερες φωτογραφίες σε ένα ειδικό άρθρο – αφιέρωμα, που θα λάβει ειδική προώθηση στο κοινό της διοργάνωσης.

Post Tags
Share Post