Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

To 100% Hotel Show ξεκινά με τα Hotel Design Awards και το VIP Opening Party

Το 100% Hotel Show, ανοίγει τις πόρτες του αυτήν την Παρασκευή με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, υποδεχόμενο ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Ελλάδα. Όπως είθισται τα τελευταία χρόνια, η πρώτη ημέρα της έκθεσης ξεκινάει στις 17:00 και, σε συνδυασμό με τις συναντήσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, πραγματοποιείται και η τελετή απονομής των Hotel Design Awards, αλλά και το VIP Opening Party της έκθεσης.

Με τα βραβεία να αυξάνουν διαρκώς τη δυναμική τους και την έκθεση να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης αναμένεται φέτος να συγκεντρώσει κορυφαία στελέχη του Τουρισμού, δίνοντας το έναυσμα για το κορυφαίο 100% Hotel Show των τελευταίων ετών.

 

Το νέο Concept παρουσίασης των Hotel Design Awards
Η λογική της τελετής απονομής των Hotel Design Awards αλλάζει, εστιάζοντας σε έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο παρουσίασης των νικητών αλλά και όλων των συμμετεχόντων και συντελεστών. Με την εσωτερική ομάδα του 100% Hotel Show να διαχειρίζεται πλέον τη διοργάνωση της τελετής απονομής, αλλά και με την ιδιαίτερη επιμέλεια της παρουσίασης από το Ζένιο Ζένιου του Destsetters, τα βραβεία αντανακλούν το όραμα της διοργανώτριας εταιρείας, που δεν είναι άλλο από το να αναχθεί ο θεσμός στο κορυφαίο Design Event του τουρισμού.

Στα φετινά Hotel Design Awards, μεταξύ των απονεμητών θα συγκαταλεχθούν διακεκριμένοι επαγγελματίες του τουρισμού, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και σημαντικά ονόματα της διεθνούς τουριστικής σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, η CEO της εταιρείας Fantini Rubinetti, Daniela Fantini, εκτός από την απονομή βραβείου, θα μιλήσει για το όραμα στο Ξενοδοχειακό Design αλλά και το μεγάλο έπαθλο των νικητών – που δεν είναι άλλο από το ταξίδι στην Λίμνη Orta της Ιταλίας για το Fantini Workshop.

Τα Hotel Design Awards αποτελούν αδιαμφισβήτητα την απόλυτη γιορτή του Design και του τουρισμού, με όλους τους συμμετέχοντες να έχουν λάβει σημαντική προβολή καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Η προβολή, ωστόσο, συνεχίζεται και κατά τις ημέρες διεξαγωγής του 100% Hotel Show 2018, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίζουν για το βραβείο κοινού στην ειδική Hotel Design Awards Area στην είσοδο της έκθεσης.

 

Το VIP Opening Party αποκτά ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα
Όπως είναι γνωστό, το 100% Hotel Show έχει αντικαταστήσει τα κλασικά εγκαίνια της έκθεσης, με ένα μοντέρνο party στο κεντρικό lounge της διοργάνωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απονομής των Hotel Design Awards.

Φέτος, σε συνεργασία με το TRU Catering, μια από τις δυναμικότερα ανερχόμενες εταιρείες catering στην Ελλάδα την οποία διαχειρίζεται η ομάδα του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, θα δοθεί μια ιδιαίτερη gourmet χροιά στο event, αφού η εταιρεία θα παρουσιάσει τις νέες τις γαστρονομικές προτάσεις με μια degustation προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται και μια νέα διάσταση επιχειρηματικότητας που γεννάται από την ξενοδοχειακή εμπειρία, και που μπορεί να καλύψει και περισσότερες ανάγκες της αγοράς, όπως αυτές των events.

Το VIP Opening Party, αποτελεί κάθε χρόνο σημείο συνάντησης της τουριστικής και αρχιτεκτονικής αγοράς, με σημαντικές ευκαιρίες Networking, σε ένα κλίμα γιορτής του τουρισμού.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας