Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

100% Hotel Show: Νέο concept για τις παράλληλες εκδηλώσεις

HOTEL-SHOW

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει το νέο concept των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, το οποίο θα παρουσιαστεί κατά την τρίτη διοργάνωση του event, 27 – 30 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (Αττική).

Η απόλυτα εξειδικευμένη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, φιλοδοξώντας να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη εκθεσιακή εμπειρία διεθνών προδιαγραφών, ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη με ένα νέο concept εκθεσιακής παρουσίασης που συνδυάζει τη δυναμική έρευνα αγοράς με την επιμόρφωση και εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου.

Θέλοντας να καλύψει τα σημαντικότερα σημεία αναγκών του σύγχρονου ξενοδόχου, το 100% Hotel Show, αφιερώνει κάθε ημέρα σε ένα διαφορετικό τομέα ενδιαφέροντος, συγκεντρώνοντας μία σειρά από παράλληλες δράσεις και ενέργειες που στόχο έχουν να διοχετεύσουν στην αγορά τα νέα και τις εξελίξεις των σημαντικότερων αξόνων του ξενοδοχείου.

HOTEL-SHOW1

Design, Experience & Online θα είναι οι τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες, μέσω των οποίων θα παρουσιαστούν λύσεις και νέες ιδέες για τους επισκέπτες ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η κάθε ημέρα του 100% Hotel Show, θα περιλαμβάνει:

• Κεντρικό Workshop με ιδέες και προτάσεις για νέες πρακτικές και μεθοδολογίες
• Debates με International ομιλητές από κάθε κατηγορία
• Ειδικές εταιρικές παρουσιάσεις από εταιρείες συναφείς του κάθε τομέα με έμφαση στην καινοτομία

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες

Post Tags
Share Post