Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

To 100% Hotel Show επανέρχεται το Νοέμβριο με το μήνυμα: More Space – Extra Safety – Better Deals

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει και επίσημα τη διεξαγωγή του, το διάστημα 20 – 23 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, παρουσιάζοντας ένα νέο Format με μήνυμα: Περισσότερος Χώρος – Μεγαλύτερη Ασφάλεια – Καλύτερες Συμφωνίες.

H Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο, έτσι ώστε το κοινό της, επισκέπτες και εκθέτες, να συμμετέχουν με περισσότερη ασφάλεια, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού Κλάδου, να βρουν λύσεις που θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά σε σχέση με τις νέες ανάγκες του χώρου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ξεκινώντας από τη βασική δομή της έκθεσης, δίνεται περισσότερος ελεύθερος χώρος για την αποφυγή συνωστισμού, όπως μεγαλύτεροι διάδρομοι και περισσότερα open space lounges, ενώ τα περίπτερα σχεδιάζονται με την επίβλεψη του 100% Hotel Show, έτσι ώστε να επιτρέπουν ουσιαστικό networking με ασφάλεια.

Ταυτόχρονα, τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως τα προκαθορισμένα ραντεβού, η ελεγχόμενη ροή του κοινού ανά timezone, ο ειδικός καθαρισμός, η χρήση μάσκας και αντισηπτικών για προσωπική προστασία αλλά και η θερμομέτρηση στην είσοδο της έκθεσης, σε συνδυασμό με την ειδική εκπαίδευση της ομάδας του 100% Hotel Show, διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη συνολική λειτουργία της Έκθεσης.

Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των εκθετών, το 100% Hotel Show έχει διαμορφώσει τρεις νέους τρόπους συμμετοχής, τόσο με προκατασκευασμένα περίπτερα αναβαθμισμένης αισθητικής και λειτουργικότητας, όσο και με Standing Spots των 5 m2, διασφαλίζοντας αφενός την ασφάλεια και αφετέρου τη μείωση των σχετικών εξόδων συμμετοχής.

Επίσης, με τη διεξαγωγή του πρώτου Pre-Fair Digital Event, οι εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις λύσεις τους στο κοινό, έτσι ώστε να αυξήσουν τα προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και να απευθυνθούν και σε κοινό που δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει.

Τέλος, αν και το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της Έκθεσης έκανε την προεγγραφή του online, πλέον η διαδικασία καθίσταται πλήρως απαραίτητη, αφού η επίσκεψη πρέπει να γίνεται σε προκαθορισμένα timezones, σύμφωνα και με το Πρωτόκολλο Υγειονομικού Περιεχομένου για τη Διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19.

Σε προέκταση αυτού, τόσο τα μέλη της 100% Members Card όσο και οι υπόλοιποι επισκέπτες, θα λάβουν προσωποποιημένη επικοινωνία από το τμήμα επισκεπτών της έκθεσης, που θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Το όγδοο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 20 – 23 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ το Pre-Fair Digital Event θα ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν, στα social media και στα επίσημα κανάλια της έκθεσης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media