Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Το 100% Hotel Show επανέρχεται ανανεωμένο το Νοέμβριο

Διαθέτοντας ήδη τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, με την τελευταία να μετράει πάνω από 17.000 επισκέπτες, το 100% Hotel Show επανέρχεται δυναμικότερο από ποτέ στις 17 – 20 Νοεμβρίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ξενοδοχειακή εξειδίκευση, προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες, καθιστώντας δίκαια το θεσμό σαν τη δυναμικότερα ανερχόμενη έκθεση για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού.

Η επόμενη διοργάνωση αναμένεται να είναι πιο δυναμική και εντυπωσιακή από ποτέ, με κύριο γνώμονά της την παρουσίαση στοχευμένων λύσεων και ιδεών για τους επισκέπτες ξενοδόχους, που θα καλύπτουν απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες τους. Άλλωστε, το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική έκθεση που διαθέτει ειδική ομάδα ξενοδοχειακών συμβούλων, οι οποίοι μελετούν τις ανάγκες της αγοράς, προδιαγράφοντας μια υψηλής ποιότητας εκθεσιακή εμπειρία.

Βασικός στόχος της έκθεσης, παραμένει η εξέλιξη του ξενοδοχειακού κλάδου. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχειακά Workshops, αλλά και ένα αναβαθμισμένο εκθεσιακό μοντέλο, με κύρια κατεύθυνση τη συμβουλευτική των επισκεπτών της έκθεσης, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συμφωνίες.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες

Post Tags
Share Post