Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

100% Hotel Design Awards: Παράταση για την υποβολή συμμετοχής

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, επιστρέφει δυναμικά για ακόμη μία χρονιά με ιδιαίτερα εντυπωσιακές συμμετοχές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, το σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού Design, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κριτική επιτροπή, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ο διαγωνισμός αναμένεται να είναι πιο δυναμικός από ποτέ, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2019 και κατόπιν των σχετικών αιτημάτων αποφασίστηκε από τους οργανωτές η παράταση για την υποβολή συμμετοχής και ταυτόχρονη αποστολή του υλικού, μέχρι τις 19 Ιουλίου 2019 (αντί για τις 14 Ιουνίου 2019).

 

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards», που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί το δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να:

– Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατου υλοποιημένου έργου.
– Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.

Στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχοι, οι οποίοι κερδίζουν:

– Προώθηση και ανάδειξη του έργου τους στην Ελληνική Τουριστική αγορά.
– Προβολή σε διεθνές επίπεδο από την ειδική καμπάνια εξωστρέφειας του 100% Hotel Show
– Ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από την έκθεση, αφού οι νικητές καταλαμβάνουν περίοπτη θέση.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής και αποστολής του υλικού:  19 Ιουλίου 2019
Αξιολόγηση συμμετοχών: 31 Ιουλίου 2019
Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 4 Σεπτεμβρίου 2019
Ψηφοφορία Κοινού: 15 – 18 Νοεμβρίου 2019
Έκθεση short listed συμμετοχών: 15 – 18 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2019
Τελετή Βράβευσης: 15 Νοεμβρίου 2019

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram