Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Γιατί τα 100% Hotel Design Awards αποτελούν το σημαντικότερο ξενοδοχειακό θεσμό βραβείων στην Ελλάδα

Τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show αναπτύχθηκαν ως ένας ανερχόμενος θεσμός ξενοδοχειακών βραβείων, ο οποίος σε μόλις πέντε διοργανώσεις έχει καθιερωθεί και έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Εξετάζοντας το Design από όλες τις πλευρές του, όπως την πρωτοτυπία, την αισθητική, τη λειτουργικότητα αλλά και την εργονομία, ο δυναμικός αυτός θεσμός κατάφερε να αναδείξει μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Είναι δε αξιοσημείωτο, ότι ακόμη και οι συμμετέχοντες που δεν βραβεύθηκαν δηλώνουν πραγματικά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, καθώς είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν αξιοκρατικό διαγωνισμό, όπου οι νικητές πραγματικά ξεχωρίζουν και διακρίνονται και όχι σε μια ακόμη διοργάνωση στην οποία όλες οι συμμετοχές αποκτούν έστω και ένα βραβείο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 100% Hotel Design Awards έχουν ήδη ξεκινήσει. Δείτε τις κατηγορίες και δηλώστε συμμετοχή:

 • Καλύτερο Resort
 • Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο
 • Καλύτερη Βίλα
 • Καλύτερο Luxury Apartment
 • Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
 • Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος
 • Καλύτερο All Day Restaurant
 • Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας
 • Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο

Επιπλέον, απονέμονται τρία Ειδικά Βραβεία:

 • Ειδικό βραβείο Boutique Hotel*
 • Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
 • Βραβείο Κοινού

*Στη συγκεκριμένη κατηγορία μπορούν να είναι υποψήφια αποκλειστικά και μόνο ξενοδοχεία που είναι πιστοποιημένα με το σήμα Boutique Hotel του ΞΕΕ ή έχουν υποβάλει αίτηση πιστοποίησης, η οποία βρίσκεται σε στάδιο αξιολόγησης.

Διαβάστε σε αυτό το Link τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε στο 210 9408714.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

1. Η Συμμετοχή και η Διάκριση στα 100% Hotel Design Awards αποτελούν σημαντικό πωλησιακό πλεονέκτημα για τα ξενοδοχεία

Τα 100% Hotel Design Awards, έχοντας ένα δυναμικό πλάνο προβολής σε διεθνές επίπεδο, αποκτούν πλέον αυξημένη αξιοπιστία, ενισχύοντας τη δυναμική των ξενοδοχείων που συμμετέχουν σε αυτά. Προκειμένου να διασφαλιστεί η υπεραξία της συμμετοχής, τα 100% Hotel Design Awards παρέχουν ειδικά σήματα συμμετοχής/βράβευσης, τόσο στα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν όσο και σε αυτά που είχαν επιλεγεί στην τελική shortlist, ενισχύοντας την εικόνα των καταλυμάτων στους τελικούς ταξιδιώτες, αλλά και σε συνεργαζόμενους travel agents.

 

2. Υπάρχει αυστηρά αντικειμενική αξιολόγηση από την προσεκτικά επιλεγμένη κριτική επιτροπή, με το αποτέλεσμα να λαμβάνει καθολική αποδοχή από το κοινό

Το θέμα της κριτικής επιτροπής των 100% Hotel Design Awards, είναι κάτι το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα κάθε χρονιά την οργανωτική ομάδα του θεσμού. Καθώς η διαδικασία της αξιολόγησης απαιτεί ιδιαίτερα αυξημένες γνώσεις και εμπειρία, η ομάδα που επιλέγεται κάθε φορά, διακρίνεται τόσο για την εμπειρία που έχει στον κλάδο όσο και για το έργο που έχει παρουσιάσει.

Η διαδικασία που ακολουθείται από την πλευρά της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα αυστηρή, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να διακριθούν με αντικειμενικότητα τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα της χρονιάς. Είναι γεγονός ότι τα αποτελέσματα των 100% Hotel Design Awards λαμβάνουν κάθε χρόνο την καθολική αποδοχή του κοινού, αφού οι νικητήριες συμμετοχές ξεχωρίζουν πραγματικά για το υψηλό τους επίπεδο, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό έργο της επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από στελέχη του χώρου της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Τουρισμού, καθώς και από εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και Media των συγκεκριμένων κλάδων, από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

 

3. Το κοινό έχει λόγο στα Βραβεία, καθώς έχει τη δική του κατηγορία βράβευσης, διευρύνοντας την B2C προβολή των συμμετεχόντων

Εκτός από τα βραβεία της Κριτικής Επιτροπής, τα 100% Hotel Design Awards φιλοξενούν και το ειδικό Βραβείο Κοινού, στο οποίο οι επισκέπτες τής έκθεσης επιλέγουν τα αγαπημένα τους έργα. Μέσω του ειδικού περιβάλλοντος στο www.hotelshow.gr, το κοινό μπορεί να ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής περιόδου του θεσμού, λαμβάνοντας μέρος ενεργά στη διοργάνωση. Ως αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας, τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν λαμβάνουν σημαντική προβολή, αυξάνοντας το online awareness τους σε ένα υψηλής ποιότητας κοινό.

Το τελικό, όμως, αποτέλεσμα κρίνεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς το κοινό μπορεί να ψηφίσει με φυσική παρουσία στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην είσοδο του 100% Hotel Show, όπου παρουσιάζονται όλα τα έργα αναλυτικά, ερχόμενα έτσι σε άμεση επαφή με πάνω από 30.000 επισκέπτες.

 

4. Όλες οι Συμμετοχές λαμβάνουν σημαντική προβολή, τόσο κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού όσο και στην τελετή απονομής

Τα 100% Hotel Design Awards διαθέτουν ένα από τα πλέον δυναμικά πλάνα προβολής, το οποίο συμπεριλαμβάνει σημαντικές ενέργειες τόσο κατά το διάστημα πριν τη διοργάνωση όσο και μετά.

Με το Βραβείο Κοινού να προσκαλεί τον κόσμο να ψηφίσει online, όλες οι τελικές συμμετοχές προωθούνται, συνολικά και ατομικά, μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας του 100% Hotel Show, όπως Newsletters, Social Media, αλλά και σε συνεργαζόμενα τουριστικά και αρχιτεκτονικά μέσα.

Την ημέρα της Τελετής Απονομής των βραβείων, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των 100% Hotel Design Awards, γίνεται πλήρης παρουσίαση όλων των έργων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, με δυναμική προβολή στους VIP καλεσμένους της βραδιάς, ενώ όλα τα έργα προωθούνται στην είσοδο της έκθεσης μέσα από ειδικές παρουσιάσεις.

Τέλος, οι νικητές προωθούνται με ειδικό περιεχόμενο μετά την ολοκλήρωση της απονομής, ενισχύοντας το awareness τους στην τουριστική αγορά.

 

5. Οι Νικητές του διαγωνισμού απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό πλάνο προβολής, ενώ το έπαθλο συνοδεύεται και από υψηλής αξίας παροχές

Όπως είναι γνωστό, οι νικητές των 100% Hotel Design Awards λαμβάνουν ένα ειδικό πλάνο προώθησης κυρίως σε online επίπεδο, που ξεχωρίζει τα ξενοδοχεία για το υψηλής ποιότητας Design τους, αλλά και τη λειτουργικότητά τους.

Πέρα, όμως, από το Online πρόγραμμα, οι νικητές των 100% Hotel Design Awards παρουσιάζονται πλέον και στο 100% Hotel Annual Review, τη luxury έκδοση του 100% Hotel Show, που κάνει μια ανασκόπηση στην προηγούμενη χρονιά και καταγράφει τις σημαντικότερες εξελίξεις του ξενοδοχειακού κλάδου, εξασφαλίζοντας γνωστοποίηση σε σημαντικά στελέχη του τουρισμού που λαμβάνουν το έντυπο.

Στους νικητές του 2018 δόθηκε για πρώτη φορά και ένα έπαθλο διεθνούς δυναμικής, αφού τα καταλύματα που διακρίθηκαν είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Μιλάνο και στη λίμνη Orta, στη διάρκεια του οποίου επισκέφθηκαν την κεντρική μονάδα παραγωγής του πολυτελούς οίκου Fantini Rubinetti, καθώς και τα γραφεία του παγκόσμιου βεληνεκούς Αρχιτεκτονικού Γραφείου Studio Lissoni.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram