Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

10 Λόγοι που οι ξενοδόχοι θα επισκεφτούν το 100% Hotel Show 2015

HOTELSHOW

Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας) τo 100% Hotel Show, έκθεση η οποία απευθύνεται σε ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού, από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία, αλλά και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

1. Το 100% Hotel Show αποτελεί τη μοναδική αυτόνομη έκθεση με εξειδίκευση στο χώρο του ξενοδοχείου.
2. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επιτρέπουν στον ξενοδόχο να εκμεταλλευτεί άμεσα τις επαφές που έκανε προς την ανάπτυξη του προϊόντος του.
3. Αν και βρίσκεται μόλις στη δεύτερή της διοργάνωση, έχει καταφέρει να συγκεντρώνει τις καλύτερες εταιρείες που αφορούν την ξενοδοχειακή ανακαίνιση.
4. Η διοργάνωση δίνει έμφαση στο υψηλό design προσφέροντας μια εμπειρία μοναδικής αισθητικής.
5. Ο Boutique και εξειδικευμένος χαρακτήρας του 100% Hotel Show, προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για να χτιστούν εποικοδομητικές συνεργασίες με τους εκθέτες.
6. Ο ξενοδόχος έχει την ευκαιρία να συναντήσει International Buyers και να προβεί σε προσοδοφόρες συμφωνίες για το κατάλυμά του.
7. Αν και παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία εκθετών, μέσω της λειτουργικής εκθεσιακής δομής σε βήματα, κάνει εύκολη την περιήγηση.
8. Οι εκθέτες του 100% Hotel Show, έχουν λάβει ειδική κατεύθυνση να παρέχουν στους επισκέπτες ξενοδόχους λύσεις που αφορούν τον κλάδο τους.
9. Οι παράλληλες εκδηλώσεις παρέχουν μια πληθώρα ευκαιριών γνώσης που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες του 100% Hotel Show να εξελίξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.
10. Το εντυπωσιακό Innovation Stage στην είσοδο του 100% Hotel Show, θα φιλοξενήσει μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα Micro Events, με έμφαση στην παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και λύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hotelshow.gr

Post Tags
Share Post