Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Δέκα χρόνια από την ίδρυση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η 9η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρόκειται για μία χρονιά ορόσημο για τον οργανισμό, καθώς συμπληρώθηκαν 10 έτη από την ημερομηνία ίδρυσής του (1η Ιουνίου 2011).

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο θερινό σινεμά «Ηλέκτρα» όπου το ΔΣ του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, αποτελούμενο από τους, Σπυρίδων Καραβούλη, Πρόεδρο, Σοφία Φιλιππίδη, Αντιπρόεδρο, Ιωάννη Κόντη, Γραμματέα, Δημήτριο Βλάσση, Ταμία, Γεώργιο Γκιώνη, Δήμαρχο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και Πρόεδρο Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., Ιωάννη Τσεκούρα, Διευθυντή Πωλήσεων Club Hotel Loutraki, Έλσα Τόλη, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των φορέων που απαρτίζουν τον Οργανισμό και πληθώρα διακεκριμένων προσκεκλημένων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμούς από τη Βουλευτή ΝΔ του νομού Κορινθίας, Μαριλένα Σούκουλη, τον Καθηγητή Τουριστικού Marketing, Δημήτριο Μπούχαλη και τον Κωσταντίνο Ζερβό Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Λουτρακίου – Π – ΑΓ. Θ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Τις εργασίες της 9ης Ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης χαιρέτισαν μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας και Βουλευτής ΝΔ νομού Κορινθίας, Χρίστος Δήμας και μέσω επιστολής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας – μέλος Δ.Σ LTO Παναγιώτης Πιτσάκης.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγαστή και δημιουργική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Το έργο που έχουμε υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου τα τελευταία έξι χρόνια γίνεται με το ελάχιστο δυνατό κόστος γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση τα ποσά που θα έπρεπε να δώσουμε η διαφημιστική δαπάνη για τόσο μεγάλο έργο θα ήταν τεράστια», είπε ο Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

«Κάποιες περιοχές έχουν ευνοηθεί από την κρίση του Covid-19 και μπορώ να σας πω ότι το Λουτράκι μπορεί να είναι μία από αυτές τις περιοχές γιατί είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα. Είναι δύσκολη χρονιά, αλληλεγγύη & βοήθεια στους εργαζόμενους στον τουρισμό. Πρέπει να γίνουν επενδύσεις από τους επιχειρηματίες διαμονής & εστίασης στο Λουτράκι γιατί αυτοί που επενδύουν και κάνουν σοβαρή προσπάθεια θα πάνε μπροστά», είπε ο Δημήτριος Μπούχαλης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Bournemouth.

«Η σημερινή συνέλευση σηματοδοτεί τόσο την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας λειτουργίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου όσο και τη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου χαρά για αυτό που έχουμε πετύχει όλοι μαζί. Υπάρχει μία ομάδα πάρα πολύ δεμένη, πάρα πολύ δυνατή η οποία δουλεύει με έναν τρόπο υποδειγματικό που μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο και τους Βουλευτές μας παράγει έργο», είπε ο Σπύρος Καραβούλης, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Η τακτική Γενική Συνέλευση, διόρισε σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 2 του Καταστατικού του Οργανισμού και ομόφωνα ενέκρινε τον ορισμό μελών του νέου Δ.Σ για την επόμενη 3ετία:

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε: Δήμαρχος Γκιώνης Γιώργος με αναπληρωματικό μέλος τον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παναγιώτης Πιτσάκης με αναπληρωματικό μέλος τον Χαράλαμπο Γεωργίου
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Σοφία Φιλιππίδη με αναπληρωματικά μέλη τους Αλκιβιάδη Δρίτσα και Μπάκο Βασίλη
ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ: Ιωάννης Κόντης με Α’ αναπληρωματικό τον Γιώργο Οικονόμου Β’ Αναπληρωματικό μέλος τον Κωνσταντίνο Χατζόπουλο
CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI: Ιωάννης Τσεκούρας με αναπληρωτή τον Αθανάσιο Τσατσούλη – διευθυντή Μάρκετινγκ και επικοινωνίας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: Δημήτρης Βλάσσης με αναπληρωματικά μέλη τους Δημήτρη Λείσο και Νίκο Πουλλή
SPORTCAMP Α.Ε: Τον Πρόεδρο και Δ/νοντα σύμβουλο του Ομίλου Σπύρο Καραβούλη με αναπληρωματικό μέλος Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου

Τα μέλη του ΔΣ και της ΓΣ ομόφωνα ενέκριναν την ανανέωση της θητείας του Σπύρου Καραβούλη για 4η συνεχή φορά, γεγονός που επικυρώθηκε από το Δ.Σ. που ακολούθησε.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media