Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

1ο Φεστιβάλ γαστρονομίας Taste Halkidiki

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με συνεχή και ουσιαστική παρουσία κοντά στον επαγγελματία και την επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις σημαντικές προσπάθειες για επιστροφή στην κανονικότητα, διοργανώνει το ανοιχτό προς το κοινό Φεστιβάλ TASTE HALKIDIKI, στις 05/09/2021 στην κεντρική πλατεία της Ν. Φώκαιας στο Δήμο Κασσάνδρας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στο Φεστιβάλ TASTE HALKIDIKI μπορείτε:

– Να γευτείτε τις παρασκευές καταξιωμένων & βραβευμένων chef και να ψηφίσετε την καλύτερη! Στην Cooking area, oι chef της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής θα παρουσιάσουν συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας της Χαλκιδικής με τη δική τους σύγχρονη υπογραφή.

– Να δοκιμάσετε & να μάθετε τα πάντα για τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών. Στην Producers area οι παραγωγοί θα βρίσκονται εκεί για εσάς!

– Να πάρετε μέρος στο Διαγωνισμό με το κυνήγι των Διαμαντιών και να διεκδικήσετε δώρα.

– Το Φεστιβάλ TASTE HALKIDIKI αποτελεί μέρος από ένα σύνολο πρωτοπόρων δράσεων που στόχο έχουν να αναδείξουν τη Γαστρονομία της Χαλκιδικής, να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν, να διευρύνουν την τουριστική σεζόν, αλλά και να αποτελέσουν σημαντικό λόγο για ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, TASTE HALKIDIKI, αφορά την καταγραφή των παραγωγών της Χαλκιδικής, των προϊόντων ανά περιοχή, των τοπικών εθίμων που σχετίζονται με τη γαστρονομία, καθώς και των παραδοσιακών συνταγών της κάθε περιοχής.

Η είσοδος είναι δωρεάν κα ανοιχτή για όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media