Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΙNcrementUM: Δύο βραβεία στα Tourism Awards

Η εταιρεία ΙNcrementUM – Hotel Online Sales Management, στη 10η επετειακή εκδήλωση των Tourism Awards, που διοργανώθηκε στις 27/04/2023, αναδείχτηκε νικήτρια σε δύο βασικές κατηγορίες, που αποτελούν και τον πυρήνα της εξειδίκευσης της.

 

– Χρυσό βραβείο (Gold Award) στην κατηγορία «Εξατομικευμένες υπηρεσίες για τις διαδικτυακές πωλήσεις στα ξενοδοχεία»

– Ασημένιο βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία «Online Strategy Ξενοδοχειακών Πωλήσεων».

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με παρούσα σύσσωμη την ομάδα της INcrementUM, οι ιδρυτές της εταιρείας Στέλλα Τσαντήλα & Νικήτας Νικηταράς παρέλαβαν από τον τέως Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη τα δύο βραβεία που αποτελούν το επιστέγασμα της ήδη επιτυχημένης πορείας της εταιρείας, που μετρά σχεδόν τέσσερα χρόνια ενεργούς δράσης στο εξειδικευμένο κομμάτι των Hotel Online Sales.

Με τη σύσταση της εταιρείας να τοποθετείται λίγο πριν την πανδημία του 2020, η INcrementUM ανέλαβε δράση εν μέσω κρίσης, κερδίζοντας ένα δύσκολο στοίχημα, να κρατήσει ψηλά τις πωλήσεις των ξενοδοχείων μέσω του διαδικτύου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το portfolio δεν θα μπορούσε να μην εξελιχθεί εξίσου δυναμικά, με την INcrementUM να μετρά ήδη 54 ξενοδοχεία σε 20 προορισμούς, με έντονη παρουσία σε Κυκλάδες, Ιόνια νησιά, Δωδεκάνησα, Ηπειρωτική Ελλάδα, Αθήνα κ.ά. και συνεργάζεται με 4άστερα και 5άστερα ξενοδοχεία, καθώς και με καταλύματα ιδιαίτερου χαρακτήρα / concept.

Με τους δύο ιδρυτές της εταιρείας να ρευστοποιούν στην αγορά τη μακρόχρονη εμπειρία τους, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και να δημιουργούν μια εξειδικευμένη ομάδα, οι ποιοτικοί και οικονομικοί στόχοι των συνεργατών τους επιτυγχάνονται μεθοδικά με μοντέρνες πρακτικές, κρατώντας τους σταθερά στο προσκήνιο με σωστή παρουσία, περιεχόμενο, διευρυμένο δίκτυο online πωλήσεων και πάντα με τιμολογιακή πολιτική, εναρμονισμένη στις τάσεις της αγοράς και του ανταγωνισμού.

Share Post