Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ryanair θα μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων 10% – 15%

RYANAIR

Μείωση των τιμών των εισιτηρίων της κατά 10% έως 15% εντός των προσεχών δύο ετών προανήγγειλε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, χάρη κυρίως στην πτώση των τιμών του πετρελαίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης σε επιβατική κίνηση αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους της Ευρώπης Μάικλ Ο΄Λίρι, σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Journal du Dimanche», σημειώνει ότι «το 2016 η μέση τιμή του εισιτηρίου της Ryanair πρέπει να έχει πέσει στα 40 ευρώ από τα 46 ευρώ που είναι φέτος».

Ο κ. Ο΄Λίρι διευκρίνισε ότι η προβλεπόμενη μείωση των ναύλων οφείλεται στην πρόσφατη πτώση των τιμών των καυσίμων, αλλά και στην αύξηση της επιβατικής κίνησης της ιρλανδικής εταιρείας, που της επιτρέπει να μειώνει τα κόστη της.

Το δωδεκάμηνο που έληξε στα τέλη του περασμένου Μαρτίου η Ryanair πέτυχε αύξηση της επιβατικής της κίνησης κατά 11%, καθώς μετέφερε περίπου 90,5 εκατ. επιβάτες. Η εταιρεία έχει ως στόχο να μεταφέρει πάνω από 100 εκατ. επιβάτες τη χρονιά που διανύουμε και να φθάσει στον αριθμό των 160 εκατ. επιβατών το 2024.

Πηγή: www.tovima.gr

Banner: www.ryanair.com

Post Tags
Share Post